DESPRE NOI

PROTEJĂM AFACERI DIN ANUL 2006!

Cine suntem?

De-a lungul timpului, Partizan Security s-a dovedit ca fiind un partener de încredere, angajat să dezvolte parteneriate de lungă durată şi relaţii productive cu clienţii săi stabilind noi standarde în ceea ce privește eficiența și rentabilitatea, în beneficiul exclusiv al clientului.

De ce noi?

Susținem comunicarea, interacționam cu clienții noștri și oferim întotdeauna soluții adaptate perfect stilului, nevoilor și cerințelor acestora. Dedicarea profesioniștilor Partizan Security garantează succesul afacerilor dumneavoastră și ne ajută să evoluăm împreună.
Image
Image

ISTORIC COMPANIE

Partizan Security se dezvoltă în mod constant, alegând să investească atât în oameni care sunt bine calificați și instruiți cât și în echipamente care să permită creșterea productivității, dezvoltarea portofoliului de servicii și creșterea nivelului calitativ al acestora.

2006

Este anul înființării companiei Partizan Security, care are ca obiect principal de activitate oferirea de servicii profesionale de securitate.

2006

2008 - 2010

În această perioadă am ales să investim în oameni și în calificarea acestora, echipa Partizan Security ajungând la peste 50 de oameni.

2012 - 2014

Investițiile au continuat, reînnoirea parcului auto și achiziția de echipamente specifice ne-au ajutat să diversificăm gama de servicii oferite clienților.

2012 - 2014

2015 - 2017

Am păstrat cele mai înalte standarde de performanță pentru serviciile prestate, investind continuu atât în personal calificat cât și în echipamente de ultimă generație.
Image

COMPETENȚE

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul securității, compania Partizan Security, a reușit să-și perfecționeze metodele de lucru și să formeze o echipă de profesioniști, oferind astfel servicii de securitate la cel mai înlat nivel.
Image

MISIUNE, VIZIUNE ȘI VALORI

Având rădăcini solide, compania noastră a dezvoltat în timp un set de convingeri profunde după care ne ghidăm și care guvernează toate relațiile noastre de afaceri. Acționăm continuu pentru creșterea competitivității serviciilor noastre, răspunzând în mod activ la schimbările pieței.

Promovând un sintem de lucru în conformitate cu standardele europene în domeniu, am reușit să dezvoltăm parteneriate de lungă durată combinând profesionalismul cu exigența și flexibilitatea în raport cu partenerii și colaboratorii noștri.

Obiectivul Nostru

Obiectivul nostru este de a furniza servicii de calitate dincolo de așteptările clienților și colaboratorilor noștri.
Image

Viziunea Noastră

În viziunea noastră nu oferim doar servicii ci construim o punte stabilă între cerere și ofertă, între solicitări și dorințe.
Image

Abordarea Noastră

Fiecare client are cerințe proprii, așadar modul în care conlucrăm variază în funcție de cerințele și nevoile clientului.
Image
Image

CLIENȚII NOȘTRI

AU ALES SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN NOI!

De-a lungul timpului, Partizan Security s-a dovedit ca fiind un partener de încredere, angajat să dezvolte parteneriate de lungă durată şi relaţii productive cu clienţii săi. Experiența noastră se bazează pe combinația unică dintre profesionalism, exigență, flexibilitate, îmbunătățirea permanentă a serviciilor prestate și versatilitate.
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8

INFO CONTACT

contact@partizansecurity.ro

+40 359-178.406

Oneștilor nr.44, Oradea

Abonare la Newsletter

+40 359-178.406
+40 755-800.400
Image